Deliver enhanced performance in a range of applications with MPCs.
Deliver enhanced performance in a range of applications with MPCs
MPCs ส่งมอบประสิทธิภาพที่ดี ในการนำไปใช้ที่หลากหลายขึ้น
ผู้บริโภคมองหาโปรตีนสำหรับใช้ในทุกๆวัน ซึ่ง 58% ของผู้บริโภคชาวไทย เลือกโยเกิร์ตจากปริมาณของโปรตีน [1] และ 54% ของพวกเขามีการบริโภคเครื่องดื่มพร้อมดื่มโปรตีนสูงเพิ่มขึ้นใน 6 เดือนที่ผ่านมา [2]
โปรตีนนมสกัดเข้มข้น (MPC) เป็นนมผงโปรตีน ที่มีประโยชน์หลากหลาย คุณค่าทางโภชนาการที่สูง ซึ่งตอบโจทย์ความต้องการของผู้บริโภค
NZMP เป็นเจ้าของสิทธิบัตรทั่วโลกในการผลิตMPC ไปใช้ และยังเป็นบริษัทแรกที่แก้ปัญหาการละลาย MPC ในน้ำเย็นได้ การแก้ปัญหาของ MPC นี้ เป็นประโยชน์ในการช่วยเรื่องการเข้าถึงสารอาหารโปรตีนในนมได้ ในราคาไม่สูง และสามารถใช้แทน นมผงเต็มไขมัน นมผงขาดมันเนย และนมผงอื่นๆ ที่มีค่าพื้นฐานของโปรตีนเท่ากัน
บริษัท เมอร์เดียนท์ เป็นผู้แทนจำหน่ายที่ได้รับอนุญาตจาก NZMP โดยทางเลือกที่หลากหลายของมาตราฐานและการนำไปใช้ประโยชน์ของ MPCs
MPC Spotlight: MPC470
โปรตีน 70% | ไขมัน 1.2% | คาร์โบไฮเดรต 16.8%
การนำไปใช้ประโยชน์
เครื่องดื่มพร้อมดื่ม
MPC470 ประกอบไปด้วยแลคโตสที่สูงกว่า โดยมีแหล่งคาร์โบไฮเดรตที่ไม่ได้มีเพียงความเหมาะสำหรับเครื่องดื่มเพื่อการฟื้นฟูเท่านั้น แต่ยังเป็นเครื่องดื่มที่อุดมไปด้วยโปรตีน MPC470 ประกอบไปด้วยทั้ง micellar casein และ native whey ในอัตราส่วนตามธรรมชาติที่พบในนม
รสชาติ : นมและครีม
โภชนาการ : แคลเซียมและฟอสฟอรัสสูง แหล่งของคาร์โบไฮเดรต
ผงพร้อมผสม
MPC470 ประกอบไปด้วยแลคโตสที่สูงกว่า โดยเป็นแหล่งคาร์โบไฮเดรตที่เป็นเครื่องดื่มฟื้นฟูที่ยอดเยี่ยม
โภชนาการ : แคลเซียมและฟอสฟอรัสสูง แหล่งของคาร์โบไฮเดรต
โยเกิร์ต
โยเกิร์ต MPC 470 เป็นส่วนผสมที่ยอดเยี่ยมที่ช่วยเพิ่มประมาณโปรตีนในโยเกิร์ต ในขณะเดียวกันก็เป็นเนื้อครีมที่มีความหนาแน่นข้นเหนียว
ข้อดี : กระจายตัวได้ดี และ ทนต่อความร้อน
ลักษณะ : เข้มข้น
ลักษณะ : มีความทึบสูงในน้ำ
รสชาติ : นม
อ้างอิง
[1] FMCCGurus Dairy Survey November 2021
[2] FMCCGurus Sports Nutrition Survey September 2021
Deliver enhanced performance in a range of applications with MPCs
Consumers are seeking for protein in everyday applications. 58% of Thai consumers choose yoghurts from protein content [1], and 54% of them increase their consumption of high protein ready-to-drink drinks in the past six months. [2]
Milk protein concentrate (MPC) is versatile, highly nutritious dairy protein powder which meets consumers' needs.
NZMP owns the world-wide patent in functional MPC manufacture and also the first company to solve cold water solubility challenges of MPCs. Their MPC solutions provide access to the benefits of affordable milk protein nutrition and can also be used as a replacer for Whole Milk Powder, Skim Milk Powder, and other milk powders on an equivalent protein basis.
Merdient Company is an authorised reseller of NZMP's wide choice of standard and functional MPCs, which are designed to deliver enhanced performance in a range of applications
MPC Spotlight: MPC470
70% Protein | 1.2% Fat | 16.8% Carb
Applications
Ready-to-Drink
MPC470 has higher lactose content, providing a carbohydrate source which is not only ideal for recovery beverages, but also for protein enriched milk-based beverages. MPC470 contains both micellar casein and native whey in the natural ratios found in milk.
Flavour : Milky & creamy
Nutrition : High calcium & Phosphorus, source of carbohydrates
Ready-to-Mix-Powder
MPC470 has higher lactose content, providing a carbohydrate source which is superb for recovery beverages.
Nutrition : High calcium & Phosphorus, source of carbohydrates
Yoghurt
Yoghurt MPC470 is the marvelous ingredient to increase protein content in yoghurts, whilst delivering a creamy consistency.
Advantages: Good dispersibility, heat stable
Texture: Thickening
Appearance: Hight opacity in water
Flavour: Milky
Merdient NZMP Authorised Reseller
Food Focus March 2022
https://www.foodfocusthailand.com/eBook/192/mobile/index.html#p=18